Over ons

 

Mijn naam is Sascha van Dam en ik ben een gepassioneerd liefhebber van de natuur en dan met name van het dierenrijk. Deze passie voor de natuur spreekt al uit de naam van mijn dierenwinkel, te weten Dierenspeciaalzaak Faunus.

Faunus was namelijk in de Romeinse mythologie een oude natuurgod die het vee en de weidegrond beschermde. Hij was getrouwd met de godin Fauna, waarvan het huidige dierenrijk is afgeleid.

De natuur en vooral de fauna neemt dus in mijn hart een belangrijke plaats in. Zo geef ik al jaren samen met mijn vriend Marco, afgedankte dieren een liefdevol thuis en ook in de winkel zult u mijn passie voor dieren voelen. Ondanks dat Faunus echt mijn winkel is, had ik het allemaal niet kunnen bewerkstelligen zonder mijn lieve vriend Marco. Hij helpt vooral met de praktische zaken, maar is ook mijn klankbord waar het inhoudelijke zaken betreft. Mede dankzij hem hoop ik met mijn passie, vakkennis, service en het ruime assortiment voor hond, kat, knaagdier, vogel en hengelsport een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van uw dierbare huisdier.